Opis

BYDŁO i POWIDŁO Meat-ing Place to pierwsza w Warszawie jadalnia wołowiny z prawdziwego zdarzenia. Specjalnością lokalu są burgery i steki z argentyńskiej wołowiny, ale w menu znajdują się również sałatki z wołowiną, sandwiche, a nawet słynne nowojorskie bajgle z pastrami czy hot salt beef.
Przeszklony budynek, na terenie nowoczesnego osiedla 19. Dzielnica to świetne miejsca na imprezy okolicznościowe i spotkania firmowe. Dodatkowo w sezonie letnim Bydło i Powidło zaprasza również do ogródka – obok fontann, można posiedzieć przy stolikach lub zrelaksować się na leżakach.

Wieczorami organizowane jest także Kino letnie, które idealnie nadaje się na premierę filmową.

Lokalizacja

Oceny

0.0
brak ocen
5 gwiazdek
0
4 gwiazdki
0
3 gwiazdki
0
2 gwiazdki
0
1 gwiazdka
0

Nikt nie dodał jeszcze oceny.

Badź pierwszy!

Twoja ocena